fredag 16 april 2021

 

Veckoblogg 16

Nu har ännu en vecka passerat och solen lyser på oss idag. Det är så härligt att vakna upp av att solen tittar in och kvällarna blir längre och längre.

På måndag går vi till klockargårdsängen, de som vill får gärna ta med sig sina sparkcyklar, glöm inte hjälm. Vi är tillbaka klockan 15:30 på Borgen. Vi har vår telefon med oss om ni kommer och hämtar tidigare.

Nästa vecka kommer vi att börja måla med barnen. De kommer att få göra egna konstverk som blir stora el små tavlor som kommer att pryda Borgens väggar. För att få inspiration till konstverken kommer vi skriva ut olika målningar som passande nog har vår-tema.

Förra veckan började vi gå igenom brandrutiner. Vad som händer om det börja brinna och vad vi ska göra. Det är några som inte var med på den samlingen och de ska få genomgången kommande vecka. De som var med hade bra koll och de lyssnade uppmärksammat.

Fredagen den 14 maj är det klämdag. På torsdag är alla lediga och fredagen blir en lovdag då bara fritids är öppet. Meddela oss snarast om ert barn får ändrade tider den dagen (14 maj). Ytterfritidshemmen är stängda så den dagen blir en sammanslagning.

Nästa vecka kommer också sommarlovslappen delas ut till alla barn. I lappen fyller du i vilka veckor ni ska ha semester och vilka tider som gäller om ert barn ska gå på fritids. Glöm inte att fylla i skolavslutningsdagen också.

 

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.