fredag 7 september 2018


FREDAG och snart helg!

Nu tar vi snart helg men innan dess vill vi informera om lite viktiga saker som gäller på fritids.

·       Mobil är bra men när ert barn är på fritids behövs det inte, skola och fritids har mobilförbud så har ert barn med sig sin telefon ska den lämnas till personal på morgonen eller på eftermiddagen. Vi vill också påminna om att vi inte tar ansvar för ert barns mobil utan det är på egen risk den är med. Tack för att ni respekterar skolans regler!

·       Leka med kompisar är jättekul och det har vi självklart inget emot men det ska helst bestämmas dagen innan. Ibland kan det bli lite rörigt om det ska bestämmas i hallen när barnen anländer till fritids.

·       Detta är inget problem men om ert barn har aktiviteter på fritidstid, glöm inte att påminna oss glömska fröknar om tid och om ert barn ska gå själv eller inte. Barnen är jätteduktiga på att själva har koll men vi måste ju också ha lite koll.

·       Glöm inte att torsdagen den 13 september är det studiedag, skola och fritids är då stängt. 

·       Sist men inte minst vill vi hälsa Leo varmt välkommen till oss. Han är student och läser till lärare med inriktning fritidshem i Norrköping. Leo kommer att vara hos oss fyra veckor och gå med mig (Martina).  



Här ett konstverk vi tillsammans har gjort på Borgen med allas namn, vi hör ALLA ihop!








Trevlig helg önskar

Ann-Marie & Martina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.