fredag 2 november 2018


👀👀👀Veckoblogg v 45👀👀👀

Nu har höstlovet snart passerat och vi hoppas att ni som har varit pÃ¥ fritids har haft kul med bÃ¥de biblioteksbesök, spökvadring, film och andra aktiviteter.  Ni som har haft förmÃ¥nen att vara hemma och lediga hoppas vi kommer utvilade och pigga till kommande vecka.



Veckan som kommer blir lite av varje. Nu när det blir kyligare ute och man helst vill sitta inne så behöver vi röra på oss lite extra för att hålla värmen. Därför har Ann-Marie och jag gjort en rörelsekalender. Varje dag denna månad kommer ett barn att få dra ett uppdrag som vi tillsammans ska utföra. Det kan till exempel vara att hoppa på ett ben 20 gånger eller att vi ska göra 30 grodhopp. Vi tjuvstartar lite med kalendertemat innan jul för det är ju lite tråkigt om allt roligt ska komma i december.



Vi vill också påminna er om att inte glömma bort att kolla ert barns hår regelbundet så vi blir av med lössen, kamma håret ordentligt minst en gång i veckan så vi blir av med de små krypen. När vi ändå håller på att påminna er om saker så vill vi också att ni tänker på att alla barn ska ha med sig varma extrakläder, överdrag, mössa och vantar med mera. Det är så tråkigt att gå och frysa ute.

💙💙💙💙💙💙Trevlig helg!💙💙💙💙💙💙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.