fredag 11 januari 2019


đŸŒ”đŸŒ”đŸŒ”Veckoblogg vecka 3đŸŒ”đŸŒ”đŸŒ”

Ny termin och nytt Ă„r. Just nu nĂ€r jag sitter vid datorn skiner till och med solen i Ödeshög, kĂ€nns som denna vĂ„rtermin kan bli bra, det hĂ„ller vi tummarna för i alla fall. Hoppas alla har haft det bra pĂ„ sin ledighet. Vi har haft det mycket bra men nu Ă€r vi sugna pĂ„ lite jobb och att umgĂ„s med era hĂ€rliga barn igen.



I stora drag har vi planerat upp vÄrens tema för fritids, vissa saker som har varit populÀra kommer vi bygga vidare pÄ och vissa saker kommer bli nya för terminen.



En av sakerna vi kommer att fortsĂ€tta med Ă€r vĂ„r ”rörelsekalender”. Den var mycket populĂ€r förra terminen och vikten av att fĂ„ in daglig rörelse Ă€r viktig dĂ„ vi sitter mycket still under dagen. Dock kommer barnen fĂ„ vara med att utforma kalendern sĂ„ att de har möjlighet att vĂ€lja rörelse eller aktivitet utifrĂ„n deras önskemĂ„l i viss mĂ„n.



En av de nya aktiviteterna för vÄren Àr att vi kommer börja att prata och utforska i liten skala olika lÀnder. Tanken Àr att öka förstÄelsen för andra och nyfikenheten pÄ hur andra har det och hur det ser ut i olika delar av vÀrlden. De lÀnder vi kommer att börja med att utforska blir de lÀnder dÀr Borgen har en anknytning till. Om sedan intresset och nyfikenheten finns kvar sÄ fortsÀtter vi att leta fakta om fler lÀnder.



Vi kommer ocksÄ att fortsÀtta det sociala arbetet med barngruppen pÄ samlingarna för att fÄ en Ànnu bÀttre sammanhÄllning och trevligt klimat pÄ Borgen. Vi tycker barnen fungerar vÀldigt bra tillsammans och det kÀnns som de kÀnner sig trygga med varandra. VÄr förhoppning Àr att det ska fortsÀtta sÄ.



Nu börjar det nÀrma sig sitt slut pÄ veckobloggen, men sist men inte minst vill vi vÀlkomna Josefine Nilsson i 1 B till Borgen. Hon börjar nu i januari hos oss. VÀlkommen!



💚💚Trevlig Helg!💚💚

Ann-Marie & Martina




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.