fredag 17 maj 2019


🌼🌺🌻🌸Veckoblogg 21🌼🌺🌻🌸

Nu börjar man känna att sommarlovet inte ligger så långt bort. En del av er har lämnat in semesterlapparna, jättebra. För er som inte har lämnat in schemalappen än gör gärna det så fort ni kan. Det är en del pussel att få ihop schemat för sommaren.

Förra tisdagen hade vi som ni vet fritidshemmets dag. Då uppträdde barnen med JLC-Hela vägen hem. De var så duktiga och gjorde ett superbra framträdande. Det var en mycket lyckad dag och vi hade även tur med det fina vädret på eftermiddagen.

På onsdag går vi till Klockargårdsängen och äter mellanmål i det fria. (Skulle det ösregna just den dagen tar vi en annan dag med utflykt). Vi kommer tillbaka till Borgen kl 15:30. Är det så att man ska hem innan klockan 15:30 så kom dit och hämta.

På måndag kommer barnen på Borgen att ställa ut sina fina konstverk på biblioteket som de har gjort här på fritids. Temat är Regnbågskonst, allas lika värde och rätt till samma förutsättningar, vi har valt att ha ett kärlekstema. Gå gärna och besök biblioteket för att se ert barns alster.



🌸🌼Trevlig Helg!🌸🌼

Ann-Marie & Martina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.