fredag 23 augusti 2019


🍎🍏🍎🍏Veckoblogg 35🍎🍏🍎🍏

Nu har vi startat, vad bra det har gĂ„tt trots en del förĂ€ndringar. Barnen har tagit det kanonbra och de allra flesta har funnit sig till ro. Vi pĂ„ Borgen tycker att det har varit sĂ„ kul att trĂ€ffa alla och det har varit kul att ta emot lite ”nygamla” barn. Vi hoppas pĂ„ en ny rolig termin.
 Vi passar pĂ„ att vara ute mycket innan det blir för kallt sĂ„ tĂ€nk pĂ„ att ha med klĂ€der för vĂ€der. RegnklĂ€der och stövlar kan vara bra att ha dĂ„ vi Ă€ven Ă€r ute om det regnar ibland. Glöm inte att namna barnens klĂ€der. Om man vill sĂ„ fĂ„r man gĂ€rna ta med sig en frukt till eftermiddagen. En del barn kan behöva lite extra energi nĂ€r klockan början nĂ€rma sig fyra och har varit i skola/fritids hela dagen.
 Till hösten kommer det att bli mer aktiviteter pĂ„ fritids som överskrider de olika avdelningar dĂ€r vi pedagoger kommer att ha olika ansvarsomrĂ„den. Skapande, rörelse och musik & dans Ă€r exempel pĂ„ aktiviteter som kommer att komma igĂ„ng i höst. Vi ser fram emot att komma igĂ„ng med det arbetet dĂ„ vi tror att mĂ„nga av barnen kommer att hitta en aktivitet de kommer att se fram emot att vara med pĂ„.
 đŸđŸŽđŸTrevlig helg!🍏🍎🍏
Ann-Marie, Linda och Martina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.