fredag 23 oktober 2020

🎃🎃🎃🎃Veckoblogg 44🎃🎃🎃🎃

NU Ă€r ÄNTLIGEN höstlovet hĂ€r! Det tycker vi ska bli kul för dĂ„ kan vi hitta pĂ„ lite aktiviteter vi inte hinner göra i vanliga fall. Det kommer bli mycket fri lek dĂ„ barnen lĂ€ngtar efter det ocksĂ„. Det Ă€r ju lite skönt att kunna bygga upp nĂ„got och sedan kunna ha det kvar och inte behöva stĂ€da pĂ„ direkten. Vi kommer ocksĂ„ att göra lite utflykter i veckan. Det Ă€r jĂ€tteviktigt att barnen ha klĂ€der efter vĂ€der pĂ„ höstlovet för vi kommer att vara ute en del och vissa dagar mer Ă€n andra.

MÄndag- Vi Àr pÄ Borgen och gÄr till KlockargÄrdsÀngen som vi brukar och Àter vÄrt mellis dÀr. Vi Àr tillbaka kl 15 (sÄ lite tidigare Àn vad vi brukar).

Tisdag- pÄ tisdag anordnar biblioteket halloweenpyssel mellan kl 9-11:30 sÄ pÄ förmiddagen gÄr vi en svÀng dit och pysslar. Efter lunch ska alla fritidshem ses och ha aktiviteter tillsammans i KlockargÄrdsÀngen. Vi kommer att Àta vÄrt mellis ute den dagen ocksÄ tillsammans med de andra. Vi Àr tillbaka pÄ Borgen ca 15:30.

Onsdag- vi Àr pÄ Borgen och leker inne och ute. Det kommer finnas möjlighet att spela spel vi annars inte hinner eller mÄla med fÀrger vi inte ha framme sÄ ofta mm. PÄ onsdag Àr det ett utmÀrkt tillfÀlle att komma med förslag pÄ vad ni vill göra.

Torsdag- med ett sÄdant hÀrligt naturomrÄde i vÄr nÀrhet sÄ vi kommer att Äka buss till Omberg och vandra med alla barnen. Vi kommer i stort sett vara utomhus hela dagen sÄ dÄ Àr det superviktigt att man tar pÄ sig klÀder efter vÀder. Ta gÀrna med en extra tröja i ryggsÀcken ifall det blir kallt. Vi kommer att grilla hamburgare över öppen eld och pÄ torsdag fÄr man Àven ta med sig egen fika om man vill. Vi Äker frÄn skolan kl 10 och Àr tillbaka ca kl 14. Har ni nÄgra frÄgor om torsdagen Àr det bara att höra av sig.

Fredag- pÄ fredag vill vi fira Halloween, dÄ fÄr man komma utklÀdd om man vill. Dock inga masker för ansiktet. Kom till en pumpa eller varför inte en liten fladdermus och har du nÄgot annat kul du vill ta pÄ dig sÄ passa pÄ för den dagen kan du komma precis som du villJ.

                                            🎃🎃 Trevlig helg!🎃🎃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.