måndag 2 november 2020

Veckoblogg 45
Vilket härligt höstlov vi har haft. Dock har det hänt mycket i helgen i vårt samhälle som gör att restriktionerna har stramats åt på grund av covid 19. På Ödeshög hemsida kan man läsa grundligt vad som gäller i kommunen. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla på de restriktioner som har tillkommit så vi håller oss friska. Skola och fritids är öppet men tänk på att här är det svårt att hålla avstånd så har man förkylningssymtom är det superviktigt att man stannar hemma två symtomfria dagar. Vi på fritids försöker att vara ute i den mån det går men även om vi är ute mycket så är det svårt att hålla avstånd från barn då de behöver annan typ om omsorg än vad vi vuxna behöver. Vi hoppas att detta snart är över men hjälps vi åt och är noga med att tvätta händer, hålla avstånd och inte vara på platser där många människor samlas kanske det vänder till det bättre igen. 

Måndag: Vi går till Klockargårdsängen och äter vårt mellis där. Vi är tillbaka på Borgen kl 15:30. Det går bra att hämta ert barn där om ni kommer innan vi är tillbaka på fritids. 

Resten av veckan får vi se lite vad det blir för aktiviteter då vi kanske är tvungna att tänka om lite då vi har fått andra förhållningsregler att hålla oss till.

Om ni föräldrar känner er lite halvkrassliga när ni ska komma och hämta ert barn på fritids kan ni slå en pling in till oss. Då gör vi redo ert så kan ni mötas upp vid grinden i stället:). 

Trevlig vecka önskar Borgen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.