fredag 8 januari 2021

Nu var det längesen bloggen uppdaterades, nytt år och vi hoppas att alla har haft en bra ledighet. Nu är vi laddade för en ny vårtermin med skola och fritids.

 

Viktigt att tänka på nu inför uppstart är att vi alla hjälps åt att vara noga med att hålla på restriktionerna folkhälsomyndigheten ger ut. Ödeshögs kommun lägger ut aktuell information som gäller för kommunen. Vi på skolan lägger också ut information som gäller här på plats. Tre grundregler som vi alla behöver hålla på är:

Håll Avstånd

Tvätta händerna med varmt vatten och tvål varje gång du kommer till fritids och när du har varit ute. (Lämna av ditt barn utanför skolan/fritidshemmet så vi minskar antalet personer i lokalerna, det står tydliga skyltar på alla dörrar om vad som gäller).  

Var hemma vid minsta förkylningssymtom och har någon i familjen covid 19 gäller det att ALLA är hemma även om inte övriga familjemedlemmar har några symtom.

 

På måndag kommer vi att gå till Klockargårdsängen. Vi är tillbaka ca kl 15:30 på Borgen igen. De som vill får gärna ta med sig pulka eller stjärtlapp men hjälm är ett måste för att få åka. För hela veckan gäller varma kläder och även bra med ombyte då vi kommer vara ute en hel del. Namna ert barn kläder!

Vi ser fram emot att träffa alla igen efter helgen!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.