fredag 1 oktober 2021

VECKA 40

Vi vill uppmärksamma alla föräldrar på att våra rutiner med att lämna och hämta barnen utomhus fortfarande gäller. Det gäller både i skolan och fritidshem. 

Tack för visad hänsyn!

Nu är hösten här på riktigt med regn och rusk. Barnen behöver ha stövlar och regnkläder och även ombyteskläder i sina lådor på fritids. Tänk på att skriva namn i stövlar och kläder!

Vi tackar Bina för att hon vikarierat hos oss sedan i augusti och önskar henne lycka till med fortsatt jobb. Hon jobbar även några dagar denna veckan. Annette hälsas varmt välkommen och även Martina som kommer tillbaka för att jobba på närliggande Tornet. 

 

Kreativiteten flödar! Barnen är så duktiga på bygglek. Det är ofta väldigt många som samsas på golvet med olika konstruktioner i olika material. Vi har lekt Namnflätan för att träna motorik och namn. 

Den här veckan fortsätter vi med sagoläsning om Musse och Helium. Några barn har börjat rita och måla mössen. Aktiviteten fortsätter tills alla som vill har ritat och målat klart. Därefter fortsätter vi med annat skapande med sagan som tema.

Vi går till Klockargårdsängen på måndag om det inte hällregnar! På tisdag har vi gemensam rörelseaktivitet tillsammans med de andra fritidsavdelningarna. Det kommer att vara innelek och utomhuslek varje dag!

TREVLIG HELG

önskar

BORGENS FRITIDSHEM! 



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.