fredag 4 juni 2021

 

🌻🌻🌻Veckoblogg 23🌻🌻🌻

”Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor. Nu nalkas ljuva sommar då gräs och gröda gror”…..

Tänk nu är det redan sista veckan innan sommarlovet. På torsdag är det sista skoldagen, vi som arbetar här kan inte riktigt förstå hur snabbt en termin går men nu är det snart sommarlov. Barnen längtar nog efter att kunna slappa, bada, leka ute och äta glass i stora lass.

Många av barnen kommer ju att gå på fritids under lovet och det ser vi fram emot. Sommarös drar igång med massa roliga aktiviteter så glöm inte att anmäla ert barn till det. De anordnar allt från hästridning, testa på att spela olika instrument och tennis bland annat. Gå in och kolla på Ödeshög hemsida så hittar ni mer information om alla aktiviteter och hur man anmäler sig. (www.odeshog.se/lov)

På måndag går vi till klockargårdsängen som vanligt, vi är tillbaka på Borgen ca 15:30.

Kommande vecka fortsätter vi med våra konstverk. Nu håller vi på med att måla blommor med oljepastellkritor och vattenfärg, det blir jättefina sommarteckningar.

Vi är ute i det fina vädret så mycket som möjligt, glöm inte att skicka med solkräm till ert barn då det är lätt att bränna sig. Ta gärna med en vattenflaska också. Skriv namn på solkräm och vattenflaska!

På torsdag slutar alla elever klockan 10. De som har anmält fritids den dagen går till sina vanliga fritidshem annars hämtar man upp på skolan efter skolslut.

🌻Trevlig helg!🌻

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.