måndag 14 juni 2021

 

Veckoblogg 24

Nu är det SOMMARLOV, härligt!

Hoppas ni har haft en bra helg i det sköna vädret. Nu får man passa på att njuta av sommarvärmen.

Veckan kommer att innehålla blandade aktiviteter med både utelek och innelek. Denna vecka har Borgen ansvar för de gemensamma aktiviteterna på fritids.

·       Måndag: Brännboll med både barn och vuxna. Kl 13:45 går vi till Klockargårdsängen och kör labyrintorientering som sommarös anordnar. Vi är tillbaka till Borgen ca 15:30.

·       Tisdag: Gemensam lek med dattenlekar. På eftermiddagen finns det möjlighet att gå till Klockargårdsängen och köra orienteringsbana med glada och ledsna gubbar som sommarös håller i, sluttid i Klockargårdsängen är ca 15:30.

·       Onsdag: På onsdag gör vi sammarbetsövningar med fallskärmen.

·       Torsdag: På torsdag blir den gemensamma leken ”hela havet stormar”. De som går i åk 3 kommer att få köra tennis på tennisbanan och detta anordnar sommarös. Vi skickar ut sms till de som ska spela tennis för då är det bra om man har cykel och hjälm så vi kan cykla tillsammans till tennisbanan.

·       Fredag: Då ska vi till Lysingskolan och där har sommarös förberett en såpabana. 11-11:45 är vi på Lysingsskolan. Alla behöver ha med sig badkläder och handduk till den dagen.

 

Bra att ha med till fritids på sommarlovet:

Glatt humör;)

Handduk och badkläder

Vattenflaska

Solkräm

Extrakläder

 

Trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.